Studenten

Sport bij Bewegingscentrum Leeuwarden en verzeker je van het grootste sportaanbod van heel Leeuwarden!

 

SPORTEN OP JOUW MANIER

Studeren. Het is de mooiste tijd van je leven. Maar ook een drukke tijd. Dan is het goed om ook in shape te blijven. Fit blijven of werken aan je power? Alleen of samen met vrienden? Bij BCL kun je sporten en bewegen op jouw manier. Van fitness tot groepsles.

 

ÓP DE CAMPUS

Studeer je aan NHL Stenden? Steek de straat over en ontdek een wereld rond sport en beweging. Ook via van Hall Larenstein en voor alle MBO-studenten is BCL toegankelijk.

  

STUDENTENSPORT BIJ BCL

Als student in Leeuwarden kun je met je sportpas fitness tegen een laag tarief sporten én alles inclusief. Bij ons kun je terecht voor fitness en allerlei groepslessen. Onbeperkt, iedere dag. En mét de beste begeleiding, persoonlijke schema’s en testen & meten.

We laten je sporten met de beste faciliteiten, onder begeleiding van goed opgeleide medewerkers. Bij hen kun je met al je vragen terecht. Daarnaast krijg je toegang tot onze Technogym app. Een slimme tool waarmee je zicht houdt op jouw sportprogramma, prestaties en vorderingen. Ook testen & meten is bij de prijs inbegrepen, zodat je altijd je voortgang kunt meten!

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Er heerst bij ons een prettige sfeer en bij ons ben je geen nummer! Vanwege de vele internationale studenten zijn onze groepslessen in het Engels. Inschrijven? Kom direct langs bij onze front office en start meteen.

  

STUDENTEN SPORTPAS PLUS

Als je als student (MBO en HBO) inschrijft bij BCL ontvang je automatisch de ‘Plus Sportpas’ van Studentensport Leeuwarden. Je kunt dan niet alleen gebruik maken van al onze faciliteiten maar ook van alle studentensportlessen in Sporthal Rengers. Daarnaast ontvang je korting op vele andere sportactiviteiten in en rond Leeuwarden. Meer informatie vind je hier.

TARIEVEN

TermijnBetalingswijzeTariefKenmerk
1 jaarMaandelijkse betaling€ 25,00 per maandMeest voordelig
1 jaarEenmalige betaling€ 270,00 per jaar€ 28,20 korting!
1/2 jaarMaandelijkse betaling€ 27,00 per maandIdeaal voor het winterseizoen
1/2 jaarEenmalige betaling€ 150.00 per 1/2 jaarIn een keer klaar
3 maandenEenmalige betaling€ 90,00 per 3 maanden1 moduul sporten

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Gewoon eens proberen?
Sending