Technogym app

Alle trainingsinformatie op 1 plek!

Bij Bewegingscentrum Leeuwarden werken we met de Technogym App. Dé online oplossing voor al jouw trainingservaringen.

GROEPSLESSEN

Via de app heb je altijd een actueel inzicht in het groepslesrooster. Je favoriete groepsles boek je eenvoudig en snel via de app. Ben je toch verhinderd? Via dezelfde knop kun je je boeking weer annuleren.

TRAININGSPROGRAMMA OP MAAT

De Technogym app biedt je vele mogelijkheden qua trainingsbegeleiding. We helpen je graag met een trainingsprogramma op maat. Op basis van je beginsituatie en trainingsdoelen stelt één van onze instructeurs een persoonlijk trainingsprogramma voor je samen. Dit trainingsprogramma kun je vervolgens terugvinden in de app. Compleet met instructievideo’s en aanwijzingen. In de app kun je vervolgens je trainingsprogressie bijhouden.

TECHNOGYM COACH

In de app staat ook een digitale trainer voor je klaar: de Technogym Coach. Aangepast aan jouw doelen, voortgang, tijd en beschikbare apparatuur creëert de Technogym App elke dag een training waarbij verschillende componenten van warming-up, cardio, kracht en herstel worden gecombineerd. Elk onderdeel van dit Precision Program wordt begeleid door instructievideo’s en aanwijzingen.

ON DEMAND

Daarnaast biedt de Technogym App een enorme on-demand bibliotheek. Met exclusieve Signature Programs gespecialiseerd in sport, Technogym Routines gericht op specifieke spiergroepen of fitnessdoelen, of Technogym Sessions, een door een trainer geleide selectie van videolessen. De Technogym App wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe trainingen en functies.

LEEFSTIJL TIPS

Tenslotte vind je in de Technogym App nieuws en tips over voeding, mindfulness en trainingsadviezen, ontwikkeld door Technogym-experts. Dit wordt voortdurend bijgewerkt volgens seizoensinvloeden en relevantie voor jouw levensstijl.


Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Gewoon eens proberen?
Sending