Fitness

Je uithoudingsvermogen verbeteren, afvallen of spieren versterken? Fitness in Bewegingscentrum Leeuwarden is dé manier om aan je sportieve doelen te werken.

FITNESS OP HOOG NIVEAU

Je vindt onze gym op de hoogste etage van Bewegingscentrum Leeuwarden. In de gym staan de modernste fitness- en cardioapparaten (Technogym) voor je klaar. Als lid krijg je een TGS-sleutel of maak je gebruik van de MyWellness app. Deze houdt trainingsresultaten bij en is een geheugensteuntje bij het uitvoeren van je oefeningen.

Begeleiding

Het beste resultaat bereik je met de juiste begeleiding. In de fitnesszaal is altijd een instructeur paraat. Hij of zij helpt je om je oefening goed uit te voeren, adviseert welk programma het best bij jou past en hoe je kunt variëren. Ook voor hartslagtrainingen, een 0-meting en andere vragen kun je bij je instructeur terecht.

INTRODUCTIELES: EEN PROGRAMMA VOOR JOU OP MAAT

Je start bij ons altijd met een introductietraining. Hierin stelt je instructeur een programma op maat voor je samen. Dit doet hij of zij op basis van je ervaring, je doelen en eventuele beperkingen. Je krijgt uitleg over alle oefeningen in dit programma.

SLEUTELLES: METEN IS WETEN

Met het MyWellness systeem van Technogym houd je precies bij hoe jij ervoor staat. Je kunt zien of je optimaal getraind hebt, hoeveel herhalingen je op een apparaat moet doen en hoe je een oefening goed uitvoert. In de sleutelles leer je alles over het omgaan met de TGS-sleutel of de MyWellness app. Ook een 0-meting wordt in deze les aangeboden.

INCHECKEN EN SPORTEN MAAR

Na deze twee lessen kun je zelfstandig aan de slag. Een kwestie van inchecken en lekker sporten. Uiteraard kun je altijd de hulp van je instructeur inroepen. Om toch die oefening nog eens voor te doen of om gewoon even te sparren over sporten. Na zes weken kun je weer een afspraak maken met je instructeur om je schema aan te passen, zo blijf je gemotiveerd en doelgericht aan de slag!

Gewoon eens proberen?

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Sending