Fitness

Geschikt voor ieder doel!

Energieker worden, spieren versterken of trainen voor een halve marathon? Fitness in Bewegingscentrum Leeuwarden is dé manier om aan je sportieve doelen te werken.

 

FITNESS OP HOOG NIVEAU

Je vindt onze gym op de hoogste etage van Bewegingscentrum Leeuwarden. In de gym staan de modernste fitness- en cardioapparaten van Technogym voor je klaar. Als lid kun je gebruik maken van de Technogym app. Hierin vind je je persoonlijke trainingsprogramma terug en kun je al je trainingsresultaten bijhouden.

 

GECERTIFICEERDE INSTRUCTEURS

Het beste resultaat bereik je met de juiste begeleiding. In de fitnesszaal is altijd een instructeur paraat. Hij of zij helpt je om je oefening goed uit te voeren, adviseert welk programma het best bij jou past en hoe je kunt variëren. Ook voor hartslagtrainingen, een 0-meting en andere vragen kun je bij je instructeur terecht.

 

BEGELEIDING

Je start bij ons altijd met een proefles. Hierin stelt je instructeur een programma op maat voor je samen. Dit doet hij of zij op basis van je ervaring, je doelen en eventuele beperkingen. Je krijgt uitleg over alle oefeningen in dit programma. Na een proefles bieden we je een tweede training onder begeleiding aan waarin we je hier alles over uitleggen. Ook is het mogelijk om dan een 0-meting (Lichaamssamenstelling) te doen.

 

TECHNOGYM APP

Met de Technogym app houd je precies bij hoe jij ervoor staat. Je kunt zien of je optimaal getraind hebt, hoeveel series en herhalingen je moet doen en hoe je een oefening goed uitvoert. Meer informatie over de Technogym app vind je hier.

 

INCHECKEN EN SPORTEN MAAR

Na deze begeleide trainingen ben je klaar om zelfstandig aan de slag te gaan. Een kwestie van inchecken en lekker sporten! Uiteraard kun je altijd de hulp van je instructeur inroepen. Om toch die oefening nog eens voor te doen of om gewoon even te sparren over sporten. Na zes weken kun je weer een afspraak maken met je instructeur om je schema aan te passen, zo blijf je gemotiveerd en doelgericht aan de slag!

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Gewoon eens proberen?
Sending