Spinning

Spinning is hard werken en kost het nodige zweet. Maar je bouwt in korte tijd een enorm uithoudingsvermogen op. En wie eenmaal aan spinning begint, raakt al snel verslingerd.

SPINNING IN LEEUWARDEN

Spinning doe je op een soort hometrainer, een stationaire fiets. Onze spinning-zaal telt 33 fietsen. Vanuit de zaal kijk je uit over het Rengerspark. Een inspirerende locatie om het beste uit jezelf te halen.

HOE ZIET EEN SPINNING-LES ERUIT?

Vlakke weg, staand of zittend klimmen, sprint of running: een uurtje spinning bestaat uit verschillende oefeningen. De instructeur neemt je mee, bouwt de training op en biedt je uitdaging. Bijpassende muziek zorgt ervoor dat je in een uurtje alles uit de kast haalt.

SPINNING: IETS VOOR MIJ?

Jong, oud. Ervaren of beginner. Het leuke aan spinning is dat iedereen mee kan doen, op zijn of haar eigen niveau. Jij bepaalt hoe zwaar je traint. In de spinningzaal is iedereen gelijk. Je kunt alleen van jezelf winnen.

IK HEB GEEN CONDITIE, KAN IK WEL MEEDOEN?

Overleg met onze instructeur. Om verantwoord te spinnen en mee te komen in de les, heb je wel basisconditie nodig. Je kunt ook eerst je conditie op peil brengen in de fitnesszaal.

VOORDELEN
  • Verbetering uithoudingsvermogen
  • Krachtige beenspieren

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Gewoon eens proberen?
Sending