NL Actief Preventiecentrum

Sporten en bewegen wanneer je diabetes, niet aangeboren hersenletsel of overgewicht hebt? Bewegingscentrum Leeuwarden is het enige NL Actief Preventiecentrum in Leeuwarden. Je kunt bij ons sporten op maat, met instructeurs die zijn opgeleid om je veilig en effectief te trainen. 

BEWEGEN BIJ ZIEKTE OF AANDOENING

Sporten en bewegen wanneer je diabetes, niet aangeboren hersenletsel of overgewicht hebt. Steeds meer Nederlanders kiezer ervoor om meer te bewegen, om hun leefstijl en gezondheid te verbeteren. Ook huisartsen en specialisten geven steeds vaker het advies om meer te gaan bewegen.

VEILIG SPORTEN, EFFECTIEF BEWEGEN

In dat geval ben je bij ons in goede handen. Bewegingscentrum Leeuwarden is een gecertificeerd NL Actief Preventiecentrum. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en werken met protocollen en programma’s die bewezen effectief zijn.

DIABETES, OVERGEWICHT, HERSENLETSEL

Bewegingscentrum Leeuwarden biedt een veilige sportomgeving waar je op maat kunt bewegen. Met instructeurs die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen met diabetes, overgewicht of een chronische aandoening.

> Lees ook: Preventief bewegen bij Bewegingscentrum Leeuwarden

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Gewoon eens proberen?
Sending