Nieuwsbrief: We mogen weer!

Woensdag 19 mei staan we weer voor jullie klaar!
English version: news letter & reader Sports & Covid-19.

Het heeft lang geduurd, maar het moment is daar.
We mogen weer! We zijn zeer verheugd om jullie straks weer te mogen zien en doen waar we blij van worden, samen bewegen! Na zo’n lange periode van stilte, realiseer je je pas in wat voor een geweldige omgeving we mogen werken en ondervind je waar je tegenaan loopt wanneer je met opgelegde beperkingen te maken hebt. Op het gebied van sport en bewegen hebben we gelukkig doorlopend wel iets kunnen aanbieden, maar we beseffen dat dit niet aan ieders wensen voldeed.

Vanaf 19 mei staan onze deuren wagenwijd open! (De officiƫle beslissing vanuit de overheid met betrekking tot de heropening vindt maandag 17 mei plaats, maar we hopen en gaan er vanuit dat we 19 mei weer kunnen heropenen).

Om eenvoudig en overzichtelijk te maken wat de regels zijn met betrekking tot de heropening van BCL, hebben we hiervoor een reader “Sporten in Coronatijd” samengesteld. Hierin vind je alle benodigde informatie over het aangepast sporten in Coronatijd. Verzoek om deze goed door te lezen voordat je je inschrijft in een fitnessblok en/of groepsles.

Lees de volledige nieuwsbrief hier.

Ook kun je hier de reader Sporten in Coronatijd lezen.

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Gewoon eens proberen?
Sending