Nieuwsbrief: Veilig & Verantwoord bewegen bij Bewegingscentrum Leeuwarden

Beste sporters,

Het is bijna zover. 1 juli mogen we onze deuren weer openen. We zien er enorm naar uit om jullie weer te mogen ontvangen in de fitness- en beweegzalen!

Veilig en verantwoord bewegen.
De afgelopen 6 weken hebben we goed kunnen benutten om ervaring op te doen met dienstverlening in de 1,5 meter maatschappij met ons buitensport-aanbod. Daarnaast zijn onze faciliteiten binnen zo ingericht, dat we op alle vlakken voldoen aan de gestelde richtlijnen van het RIVM. Enkele belangrijke richtlijnen zijn het waarborgen van de 1,5 meter afstand, de kwaliteit en capaciteit van de luchtventilatie en het monitoren van het aantal sporters in 1 ruimte. Hieronder meer over het volledige protocol op basis van de richtlijnen. 

De instructeurs zijn pro-actief, alert en zullen toezien op het naleven van de veiligheidsmaatregelen om veilig en verantwoord te kunnen bewegen.

Mocht je je nog niet comfortabel voelen bij het idee om vanaf 1 juli weer binnen te bewegen, dan nodigen we je graag uit (op afspraak) voor een rondleiding. We nemen je rustig mee in de nieuwe routing om de nieuwe situatie toe te lichten. Neem gerust je vrienden en/of familie mee en laat ze zien waar je zo hard aan je fitheid werkt!

Hoe ziet trainen bij BCL er straks uit?

Maak gebruik van onze MyWellness app om te reserveren voor elke trainingsessie. Heb je nog geen Mywellness-account? Klik hier om deze te activeren. Je kunt helaas niet sporten zonder te reserveren. Bij binnenkomst zal er worden gescreend of je klachtenvrij bent volgens de richtlijnen van het RIVM, bij geen klachten vervolg je de route naar de sportzaal.

Klik hier voor het volledige protocol.

Aanbod vanaf 1 juli

Zoals gebruikelijk in de zomermaanden werken we met een zomerrooster. Deze zomerperiode zal er een ruimer aanbod zijn op het gebied van fitness en groepslessen dan de voorgaande jaren, we gaan er vanuit dat jullie in de startblokken staan om weer lekker bij BCL te bewegen! We blijven de behoefte peilen en waar nodig opschalen in het aanbod. Donderdag 26 juni publiceren we de aangepaste openingstijden en het (zomer)aanbod.

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Gewoon eens proberen?
Sending