Update BCL 24-02-2021


ENGLISH VERSION

Beste sporter,

Het duurt lang, erg lang. De uitkomst van de persconferentie gisteravond is weer niet zoals we hadden gehoopt. Het is moeilijk te accepteren dat onze branche, die zo belangrijk is voor fysieke en mentale gezondheid, niet als essentieel wordt gezien. Het knaagt aan ons, dat we onze leden alwéér maanden niet kunnen geven waar ze recht op hebben.

Corona raakt ons als bedrijf inmiddels hard. Er zijn erg veel leden die hun abonnement hebben opgezegd. En dat begrijpen we, nu we inmiddels bijna een jaar met ingrijpende maatregelen te maken hebben. Hartverwarmend is het feit dat een grote groep leden ons blijft steunen. Wij beseffen heel goed dat dit niet vanzelfsprekend is. Jullie houden ons overeind, daarvoor zijn we jullie enorm dankbaar!

Dit sterkt ons ook om door te gaan, wij geven niet op! Vanzelfsprekend hopen wij zo snel mogelijk weer open te gaan en jullie eindelijk weer écht van dienst te kunnen zijn. Tot die tijd blijven wij jullie natuurlijk met een alternatief aanbod bedienen. Zodra we weer kunnen, bewegen we weer “met elkaar!”

Lock-down (beweeg)activiteiten

Het blijft belangrijk om in beweging te blijven en aan een gezonde leefstijl te werken. De temperaturen gaan omhoog & het is ’s avonds langer licht, waardoor buiten bewegen (nog) aangenamer wordt. 

We hebben een pakket van activiteiten samengesteld waaruit je kunt kiezen:
Duotraining of personal training
Wandel je fit
1-op-1 racefiets training
Online Coachgesprek
 
Heb je interesse in één van deze activiteiten?
Vul hieronder het keuze-formulier in en we nemen spoedig contact met je op.

Mail voor meer informatie.

Klik hier en doe mee aan 1 van de Lockdown activiteiten!

ON DEMAND – MyWellness app
Steeds meer weten de weg te vinden naar onze On Demand omgeving. Hier hebben we lessen, workouts en tutorials voor jou klaarstaan. Houd deze in de gaten en maak er gebruik van!

Hoe werkt het?
Open de MyWellness app en ga naar de On Demand omgeving. Kies je favoriete work-out en start jouw training met 2 drukken op de knop!
Je kunt kiezen uit recent toegevoegde video’s, de populairste work-outs of op thema zoeken.

FAQ

Komen er (buiten) ook groepsactiviteiten voor leden tot en met 27 jaar?
De communicatie vanuit de overheid is dat dit alleen voor teamsporten mogelijk is. We zijn aan het onderzoeken of we op het parkeerterrein aan de achterzijde van ons gebouw lessen en beweegactiviteiten mogen verzorgen voor de doelgroep t/m 27 jaar. Wanneer hier meer mogelijkheden in zijn, zullen we dit direct organiseren en communiceren.

Kunnen we je misschien op een andere manier van dienst zijn? 
Suggesties en ideeën zijn altijd welkom!

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Gewoon eens proberen?
Sending