Nieuwsbrief: we mogen weer!

Click here for english

Beste leden,

Eindelijk is het zover! We zijn enorm blij dat wij jullie vanaf morgen weer binnen mogen ontvangen.
Een nieuwe situatie, die vraagt om aanvullende maatregelen en aandachtspunten. Via deze e-mail willen we jullie hierover informeren.

Natuurlijk staan we voor jullie klaar voor als er vragen en/of opmerkingen zijn.

Protocol
Voor het binnen sporten heeft onze branche-organisatie NL Actief, in samenwerking met het RIVM een protocol ontwikkelt. De belangrijkste aandachtspunten uit dit protocol vind je hier https://bewegingscentrumleeuwarden.nl/protocol-veilig-verantwoord-bewegen/

Gezondheidscontrole
Bij ieder bezoek worden bij binnenkomst de volgende vragen aan je gesteld:

• Had je één of meerdere van deze klachten de afgelopen 24 uur?
-Hoesten
-Neusverkoudheid
-Koorts vanaf 38 graden
-Benauwdheidsklachten

• Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?

• Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?

• Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?

• Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Alleen als je alle bovenstaande vragen met “nee” kunt beantwoorden krijg je toegang tot een fitnesstraining of groepsles.

Wees sportief!
Wij willen graag dat iedereen zich veilig voelt en weer graag bij ons komt sporten. Het laatste wat we willen is dat we streng moeten handhaven. Dat geeft ons en jullie geen fijn gevoel. We hopen daarom op jullie begrip en medewerking m.b.t. het naleven van het protocol.

We willen natuurlijk alle leden de gelegenheid geven om weer te kunnen sporten. Omdat we niet weten hoe druk het gaat worden willen we jullie vragen om niet te veel lessen vooruit te boeken. Mocht je verhinderd zijn voor een gereserveerde les, meld je dan tijdig af zodat iemand anders de les kan boeken.

Voor de fitness geldt, boek maximaal 1 trainingsuur per dag. Sport je graag op een rustig tijdstip? Wij verwachten dat de middaguren het minst druk worden.

Zowel qua faciliteiten als qua aantal lessen/fitness uren hebben wij geprobeerd een zo volledig mogelijk aanbod voor jullie te realiseren. Mocht in de praktijk blijken dat we zaken anders of beter kunnen organiseren dan zullen wij dat uiteraard doen. In dat kader horen we graag jullie ervaringen en suggesties.

Tijdje niet gesport?
Misschien heb je een tijd niet gesport. In dit geval is het belangrijk om je trainingsintensiteit aan te passen. Wil je een nieuw fitnessprogramma? Maak dan een afspraak met één van onze instructeurs.

Rondleiding
Vind je het spannend om weer te beginnen? Maak dan hier een afspraak voor een rondleiding

Bring a friend actie!
We starten weer met de jaarlijks terugkerende Bring a friend actie, maak je nieuwe buddy enthousiast en profiteer samen!

Veel gestelde vragen
• Kan ik veilig en verantwoord binnen sporten?
Ja, dat kan! Onze ventilatiesystemen voldoen in alle ruimtes aan de hoogste eisen. De fitness- en groepsleszaal zijn 1,5 meter proof d.m.v. verplichte looproutes en een aangepaste indeling van de fitnessapparatuur.

• Kan ik gebruik maken van het toilet?
Ja, dat kan. De gebruiker reinigt zelf voor en na gebruik het toilet met het daarvoor beschikbaar gestelde schoonmaakmateriaal.

• Kan ik na mijn training douchen?
Ja, douchen is mogelijk. Echter willen we iedereen verzoeken om dit zoveel mogelijk thuis te doen. Ook in de kleedkamers en in het douchegedeelte moet je 1,5 meter afstand houden, hierdoor is er beperkt ruimte. Wil je graag douchen, dan moet dit ook binnen je gereserveerde trainingsblok of direct na afloop van je groepsles gebeuren.

• Kan ik gebruik maken van een kluisje?
Ja, dat kan. Houd hier wel 1,5 meter afstand van elkaar en geef elkaar de ruimte en voorkom opstoppingen. Wil je geen kluisje gebruiken? Hou dan je waardevolle spullen bij je tijdens je training.

• Kan ik hetzelfde aanbod verwachten?
Op dit moment kunnen we nog niet inschatten hoe de nieuwe situatie zal verlopen. We bieden tijdens de zomerperiode zoveel mogelijk fitnessblokken en groepslessen aan. We gaan ervaren hoe de nieuwe situatie met de beperktere capaciteit en de aangepaste inrichting van de verschillende zalen gaat verlopen. We zullen constant blijven monitoren en aanpassen waar nodig.

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Gewoon eens proberen?
Sending