Nieuwsbrief BCL 15-12-2020

ENGLISH VERSION

Beste sporter,

Helaas heeft het kabinet besloten dat we vanaf 15 december 2020 moeten sluiten. De sluiting staat tot en met 18 januari 2021 gepland. 

We zullen opnieuw online lessen verzorgen en de instructeurs zullen proberen je te stimuleren in beweging te blijven via de MyWellness app. Met deze nieuwsbrief willen we jullie beknopt informeren over de mogelijkheden de komende periode.
ON DEMAND – MyWellness app
In de MyWellness app hebben we sinds enige tijd de On Demand omgeving. Hier hebben we in november al onze eerste lessen, workouts en tutorials geplaatst. Iedere maandag vullen we deze bibliotheek aan met verschillende beweegvideo’s.
Denk hierbij aan Pilates en Yogalessen, maar ook aan korte workouts zoals een buikspierkwartier en een fullbody training voor thuis. Ook blijven we thematische video’s delen. Allemaal bedoeld om jullie te stimuleren in beweging te blijven.

Hoe werkt het?
Open de MyWellness app en ga naar de On Demand omgeving. Kies je favoriete workout en start jouw training met 2 drukken op de knop!
Je kunt kiezen uit recent toegevoegde video’s, de populairste workouts of op thema zoeken.

BCL @home workouts

In de MyWellness app lichten we wekelijks enkele BCL @home workouts uit. Korte workouts, uit te voeren met eigen lichaamsgewicht op elke locatie. De categorieën die we o.a. gaan aanhouden zijn een Core workout (buikspierkwartier) en een functionele fullbody training, waarbij we rekening houden met verschillende niveaus.

Wil je een persoonlijk op maat gemaakte @home workout? Neem contact met ons op en één van de instructeurs maakt een passend schema voor je.

Klik hier voor een persoonlijk schema op maat.
FAQ

Kun je ook weer materialen lenen voor thuisgebruik?
* Tijdens de lock-down periode in maart/april van dit jaar hebben we materiaal (spinningfietsen, pumpstangen etc.) uitgeleend om thuis te gebruiken. De situatie is nu wezenlijk anders omdat bijna geheel Nederland op slot zit en alle niet noodzakelijke reisbewegingen voorkomen moeten worden. Het brengen of ophalen valt hier ook onder. Bovendien hebben we nu andere tools (zie hierboven) die we kunnen inzetten en is de periode van sluiting te overzien. We lenen dus geen materialen uit.

Komen er ook live-lessen via de app?
* We gaan (nog) geen lesrooster maken van lessen die we live geven via de MyWellness app. Mogelijk pakken we dit na de jaarwisseling wel op. Voor het deelnemen aan lessen verwijzen we je naar de On Demand functie, hier kun je lessen en workouts volgen op de tijd die jou het beste past. 
Wel gaan we enkele ludieke thematische activiteiten aanbieden de komende periode, blijf onze nieuwsbrieven, website en social media kanalen volgen!

Krijg ik mijn contributie ook gecompenseerd?
* We zijn op dit moment een dag na de persconferentie, waarbij we zo snel mogelijk een aantal acties hebben opgepakt. Wij vragen nog even geduld met het stellen van vragen over welk beleid we hanteren aangaande het eventuele compenseren van contributie gelden. Uiterlijk vrijdag 18 december communiceren we hierover.
Blijf positief en kijk met vertrouwen naar de toekomst
We zijn blij met jullie loyaliteit in de afgelopen periode waarin we samen hebben kunnen bewegen en kijken er naar uit om jullie in 2021 weer te mogen ontvangen.Alvast fijne feestdagen! We hopen je snel weer te zien vanaf 19 januari! Blijf vooral in beweging, pas goed op jezelf en elkaar. Samen op weg naar betere tijden!

Team BCL

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Gewoon eens proberen?
Sending