Lockdown activiteiten BCL

Tijdens de lockdown helpen we jullie natuurlijk graag om te blijven sporten en in beweging te blijven. Dit kan op verschillende manieren:

Buitentrainingen (1 op 4)
Trainingen van 30 minuten voor maximaal 4 deelnemers onder begeleiding van een instructeur. Tijdens de trainingen worden zowel kracht als uithoudingsvermogen getraind door middel van oefeningen met lichaamsgewicht en (enkele) losse materialen.

De trainingen vinden plaats op het parkeerterrein achter ons pand of onder het NHL Stenden gebouw.

Houdt rekeningen met de weersomstandigheden en pas je kleding hier op aan. Mochten weersomstandigheden het niet toelaten dan kunnen trainingen worden geannuleerd. Houd altijd de Mywellness app in de gaten voor het actuele lesaanbod.

Voor de buitentrainingen hanteren we een aantal spelregels:
– Reserveer je training via de Mywellness app
– Je kunt aan maximaal 2 buitentrainingen per week deelnemen
– Kom op zijn vroegst 5 minuten voor de start naar je les
– Het scannen van een QR code is niet nodig

Ook een wandelsessie met één van onze instructeurs behoort weer tot de mogelijkheden. Ben je hierin geïnteresseerd? Mail dan naar feiko@bewegingscentrumleewarden.nl

@HOME workouts
Wil je thuis aan de slag? Wij maken graag een persoonlijk trainingsprogramma voor je dat je thuis, via de Mywellness app kunt uitvoeren. Beschik je zelf over trainingsmateriaal? Ook daar kunnen we rekening mee houden. Heb je belangstelling voor een @HOME workout? Stuur dan een mailtje naar laurens@bewegingscentrumleeuwarden.nl

On Demand
In onze app vind je een ruime bibliotheek met opgenomen lessen die je thuis kunt uitvoeren. Van HIIT tot danslessen en van yoga tot buikspierkwartiertjes, er is voor elk wat wils!

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Gewoon eens proberen?
Sending