Het verhaal achter een BCL-medewerker: Birgit

Mijn naam is Birgit, ik ben 21 jaar oud en woon in Leeuwarden. Ik ben studente aan NHL Stenden Hogeschool. Hier volg ik de opleiding Leisure and Events Management. Zelf vind ik de vrijetijd branche super interessant en vind ik mijn opleiding ook erg leuk. Mijn doel hiermee is om me te gaan verdiepen in de Sportsector, zodat ik later in deze sector terecht kan om mijn passie uit te oefenen in mijn werk.

Ik heb een grote passie voor yoga en doe al aan yoga sinds mijn 12e, ik ben begonnen met het volgen Youtube video’s, maar al snel ging ik door naar de sportschool en de yogastudio om lessen te gaan volgen. Op mijn 19e heb ik mijn Yoga Teacher certificaat gehaald, en sindsdien ben ik les gaan geven. Begin september ben ik in dienst gekomen bij BCL en hier heb ik het ontzettend naar mijn zin. De positieve sfeer hier vind ik erg fijn. De sfeer is de key voor fijne lessen, een goede atmosfeer in de fitness en de fijne samenwerking in ons team.

Ik doe eigenlijk dagelijks een yoga sessie, variërend in lengte en yoga stijl. Regelmatig gevolgd door een korte meditatie. Daarnaast ben ik een echte sportfanaat en je ziet me dan ook regelmatig in de fitness. Als het even kan op de vroege ochtend. Want ik ben een echt ochtendmens. Maar ik zit ook graag op de bank met een goed boek. In februari ga ik starten met de opleiding Fitnesstrainer A. Om zo mijn kennis over fitness in het algemeen, het menselijk lichaam en ook de fitness industrie te verbreden. Dit sluit ook weer mooi aan bij mijn opleiding.


Zoals ik al had genoemd wil ik mij graag eerst verdiepen en meer ervaring op doen in de sportsector. En ben ik heel blij met de zelfontwikkelingsmogelijkheden die BCL mij biedt. In de wat verdere toekomst zou het me geweldig lijken om yoga retreats te gaan organiseren, bij voorkeur in een warm land. Als een soort all inclusive vakantie, waarin mensen een week of twee even helemaal tot zichzelf kunnen komen. Waar we yogalessen aan bieden, meditaties en eventueel ook cursussen die op een lijn liggen met deze onderwerpen. Ik hoop dit te kunnen realiseren met de kennis en ervaring die ik nu op doe met mijn studie en de werkervaring bij BCL.

Mochten jullie een yogales mee willen doen, je bent altijd welkom. Nu nog live via de mywelness app, maar hopelijk snel weer in het echt.

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Gewoon eens proberen?
Sending