Even voorstellen; Ineke Visser

Mijn naam is Ineke Visser, 24 jaar en ik woon in De Knipe (klein dorpje naast Heerenveen). In februari 2018 ben ik begonnen als stagiaire en vanaf september 2018 werkzaam bij Bewegingscentrum Leeuwarden. Je komt mij vooral tegen bij de front-office, maar ik ben ook steeds vaker in de fitness te vinden. Daarnaast geef ik nog op woensdag en donderdag de HIT trainingen.

In oktober 2018 heb ik mijn bachelor diploma Sportkunde gehaald. Een aantal weken terug heb ik het diploma Fitnesstrainer A gehaald en ik ben meteen doorgegaan voor Fitnesstrainer B. Daarnaast ben ik nog bezig met de opleiding Gewichtsconsulent, dus voor je vragen over voeding en beweging kun je straks ook bij mij terecht!

Voor zolang ik mij kan herinneren ben ik altijd al aan het sporten geweest. Tot mijn 18e heb ik atletiek gedaan en dan met name de spring- en sprint onderdelen. Daarna heb ik twee jaar deel uitgemaakt van het Nederlands jeugd bobsleeteam als remster. Op dit moment doe ik aan survivallen en hardlopen, hier doe ik ook regelmatig wedstrijden in.

Zie ik jou binnenkort in een van mijn HIT trainingen?

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Gewoon eens proberen?
Sending