Even voorstellen; Feiko Broersma

Ken je hem nog niet? Dan kom je te weinig in Bewegingscentrum Leeuwarden! Feiko is namelijk al vanaf de start werkzaam als manager en je kunt hem bijna overal in het gebouw tegenkomen. Hoog tijd voor een nadere kennismaking.

Mijn naam is Feiko Broersma, 28 jaar en samenwonend in Leeuwarden. Opgegroeid in Easterlittens, een klein dorpje in Friesland, waar ik al van jongs af veel in beweging ben geweest. Kaatsen, voetballen en alle mogelijke sporten met een balletje heb ik samen met mijn broertje uitgeprobeerd. Het was dus voor mij ook al snel duidelijk om later deze passie voor bewegen in mijn werkzame leven toe te passen. Na mijn opleiding Leisure Management / Sportmanagement en nog wat diploma’s later ben ik sinds de opening van Bewegingscentrum Leeuwarden (september 2012) werkzaam als manager.

Dat klinkt al als een lange periode, maar zo voelt het niet, de 5 jaar zijn voorbij gevlogen! Ik ga elke dag met een glimlach aan het werk en geniet van de contacten die je iedere dag weer hebt met allerlei verschillende mensen. De diversiteit in werkzaamheden spreekt mij erg aan. Ik vind het prachtig om voor iedereen een prettige omgeving te bieden, waarin hij of zij lekker kan bewegen en aan een doelstelling en/of gezondheid kan werken.

Naast de vele uurtjes in de week @ BCL vind ik het zomers nog altijd prachtig om mijn favoriete sport, het kaatsen, te doen. Helaas heeft een schouderblessure wel eens wat tegen gezeten, maar nog altijd kan ik op 1e klas niveau mijn sport beoefenen en hoop ik na 6 deelnames op de PC ooit nog eens daar een prijs te winnen.
Samen er op uit met mijn vriendin, een dagje naar de sauna, een middagje golfen of gewoon lekker in onze tuin zitten geeft mij de nodige ontspanning.

Graag tot ziens in BCL bij de front office, tijdens mijn spinninglessen of anders maken we tijd voor een bakje koffie in Campuscafe Leeuwarden!

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Gewoon eens proberen?
Sending