Even voorstellen; Allard Hoekstra

Graag stellen we vandaag onze volgende medewerker aan je voor! –

Sinds 2014 kan je mij eens tegen zijn gekomen, misschien was ik aan het werk, maakte ik stage uren of was ik zelf aan het sporten! In ieder geval ben ik alweer een tijdje actief bij BCL. Mijn naam is Allard Hoekstra en ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de CIOS-opleiding in Leeuwarden/Heerenveen. Ik ben al in het bezit van een fitnesstrainer diploma en ben bezig om dat dit jaar uit te breiden en een diploma voor gewichtsconsulent erbij te behalen.
In de fitness help ik je graag en voorzie ik je van een uitdagend en passend trainingsschema! Maar ook maak ik sinds september een aantal uren bij de front-office. Wat mij zo aanspreekt in het werk bij BCL is dat ik iedere dag met veel verschillende mensen in contact ben en altijd weer andere verhalen te horen krijg.

In de zomerperiode ben ik een fanatieke kaatser, evenals Thomas en Feiko. Ik ga er helemaal in op en train dan vier keer in de week. In de winterperiode raak ik mijn energie kwijt door mij te richten op krachttraining in de sportschool!

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Gewoon eens proberen?
Sending