De week van een BCL-instructeur: Feiko Broersma

Deel 1: Manager Bewegingscentrum Leeuwarden – Feiko Broersma.

BCL is meer dan alleen fitness & groepslessen, iedere vrijdagmiddag worden er NL Actief erkende opleidingen verzorgd.

“Het is prachtig om samen met Rene nieuwe fitnessinstructeurs op te leiden en op weg te helpen om ook in onze branche werkzaam te kunnen zijn. Het proces van denken als trainer/instructeur, in plaats van nog steeds van jezelf als sporter uit te gaan, is geweldig om te begeleiden. Je ziet de cursisten groeien en hun eigen visie op trainen ontwikkelen”, aldus Feiko.

Ook een opleiding volgen bij BCL? Kijk voor meer informatie over de Fitnesstrainer A, B en Personal Trainer opleiding op de website: https://bewegingscentrumleeuwarden.nl/opleidingen/

Een nieuwe rubriek; de week van een BCL-instructeur!

Vandaag deel 2 in de werkweek van onze manager Feiko Broersma

“Maandag is mijn ‘lesgeefdag’ en verzorg ik ’s avonds drie groepslessen achter elkaar. HIT, Pump en Spinning.

En als toetje ook nog een buikspierkwartier. Pump & Spinning doe ik volledig zelf mee om de deelnemers goed mee te nemen in de beleving van de les. Mooie bijkomstigheid is dat ik zelf dan ook lekker in beweging ben!

Ook een keertje meedoen in een van mijn lessen? Zorg dat je snel inschrijft via de MyWellness app, het komt wel eens voor dat alle plaatsen geboekt zijn!”


Een nieuwe rubriek; de week van een BCL-instructeur!

Vandaag deel 3 in de werkweek van onze manager Feiko Broersma

“In mijn rol als manager mag ik ook (nieuwe) acties en/of activiteiten ontwikkelen. Een van de projecten waar ik nu samen met Ineke mee bezig ben is de ‘Loyalty member’ actie. Geen actie gericht op het binnen halen van nieuwe leden, maar juist het belonen van trouwe leden. Punten sparen voor producten en diensten in de nieuwe webshop, de nieuwe BCL bidons zijn in ieder geval besteld!” 

Binnenkort meer informatie over de lancering van deze actie.

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Gewoon eens proberen?
Sending