Studenten

BIJ BEWEGINGSCENTRUM LEEUWARDEN SCHAF JE DE SPORTPAS FITNESS AAN EN KUN JE KIEZEN UIT DE LEUKSTE GROEPSLESSEN!

Of je nu hbo- of mbo-student bent. Sporten & studeren gaan prima samen bij Bewegingscentrum Leeuwarden. Voor een aantrekkelijk studententarief maak je als student gebruik van de beste fitnessfaciliteiten.

SPORTEN OP JOUW MANIER

Studeren. Het is de mooiste tijd van je leven. Maar ook een drukke tijd. Dan is het goed om ook in shape te blijven. Fit blijven of werken aan je power? Alleen of samen met vrienden? Bij BCL kun je sporten en bewegen op jouw manier. Van fitness tot groepsles.

EEN WERELD ROND SPORT EN BEWEGING

Studeer je aan NHL Stenden? Steek de straat over en ontdek een wereld rond sport en beweging. Ook via van Hall Larenstein en voor alle MBO-studenten is BCL toegankelijk.

SPORTPAS: SPORTEN MET STUDENTENKORTING

Als student in Leeuwarden kun je met je sportpas fitness tegen een laag tarief sporten én alles inclusief. Bij BCL kun je terecht voor fitness en allerlei groepslessen. Onbeperkt, iedere dag. En mét de beste begeleiding, persoonlijke schema’s en testen & meten.
Inschrijven? Kom direct langs bij onze front office en start meteen.

SPORTEN 2.0

We laten je sporten met de beste faciliteiten, onder begeleiding van goed opgeleide medewerkers. Bij hen kun je met al je vragen terecht. Daarnaast krijg je een TGS-sleutel of kun je trainen met de MyWellness app. Een slimme tool waarmee je zicht houdt op jouw sportprogramma, prestaties en vorderingen. Ook testen & meten is bij de prijs inbegrepen, zodat je altijd je voortgang kunt meten!

Overzicht tarieven

TermijnBetalingswijzeTariefKenmerk
1 jaarMaandelijkse betaling€ 25,00 per maandMeest voordelig
1 jaarEenmalige betaling€ 270,00 per jaar€ 28,20 korting!
1/2 jaarMaandelijkse betaling€ 27,00 per maandIdeaal voor het winterseizoen
1/2 jaarEenmalige betaling€ 150.00 per 1/2 jaarIn een keer klaar
3 maandenEenmalige betaling€ 90,00 per 3 maanden1 moduul sporten
Gewoon eens proberen?

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Sending